(+34) 937 301 632 info@naturalea.eu

Butlletí hivern 2021
25 anys de Naturalea

Ja fa 25 anys que vam començar un projecte que partia del compromís amb el medi natural. Volíem demostrar que es pot viure com a empresa amb principis i vam crear una plantilla de camp especialitzada i professional, posant per davant l’objectiu de donar un bon servei i fent bé la feina abans de centrar-nos únicament en el benefici. Vam arriscar-nos per trobar noves solucions a vells problemes, recuperant solucions d’abans per a problemes d’ara, innovant i fent viables camins sense sortida.

Hem recuperat oficis com el de marger i l’ús de la pedra seca; hem “netejat rieres” amb uns objectius que més tard han sigut descrits per la Directiva Marc de l’Aigua; hem introduït tècniques de bioenginyeria aplicada al paisatge mediterrani, a més de treballar amb vegetació per solucionar els problemes de risc hidràulic als rius; hem netejat línies elèctriques a mà, tot fugint de l’arrasada general, cosa que més tard també va recollir la normativa. Hem creat ofici i tècniques per a millorar el paisatge.

Després d’aquests vint-i-cinc anys, amb més de mil obres executades i centenars de projectes redactats, i malgrat també alguns errors i passos en fals, ens sentim satisfets del resultat global i de l’aprenentatge acumulat, i sobretot, amb ganes i il·lusió d’afrontar tots els projectes de futur que tenim.

Ens complau presentar-vos aquest nou butlletí i seguir compartint algunes experiències que justament donen sentit a la nostra feina.

Moltes gràcies per la vostra confiança.