(+34) 937 301 632 info@naturalea.eu

Participació en el Projecte Singular i millora dels canals de l’Urban River Lab

​Aquest és un nou projecte en el que Naturalea participa i que consisteix en la selecció de plantes silvestres especialment aquàtiques d’aigua dolça, d’origen local o inexistents al mercat, i la preparació d’un nou disseny experimental per a veure la seva capacitat de fitodepuració. Els treballs s’estan duent a terme en els canals de l’Urban River Lab (URL) per analitzar quina capacitat depurativa tenen.
El Projecte Singular està promogut pel Departament de Treball. Generalitat de Catalunya.
Amb el finançament del Ministeri de Treball. http://aracoop.coop/                                                                                                               

L’experiència ha coincidit amb uns treballs de remodelació i millora dels canals de l’URL amb un nou sistema de impermeabilització i la renovació dels sistemes d’entrada i sortida i amb la creació de dos canals de 32 metres que tenen un sistema d’impulsió propi que permetran començar treballs de hidrologia i transports de sediments en combinació amb els de bioegeoquímica que s’han fet fins ara.