(+34) 937 301 632 info@naturalea.eu

Premi al Camí del Bosc al cementiri comarcal de Roques Blanques, El Papiol

Recentment s’ha atorgat a Batlle i Roig Arquitectura el Premi Catalunya Construcció 2018 a la Innovació en la Construcció pel seu projecte ‘El Camí del Bosc’ al cementiri de Roques Blanques, a El Papiol.

‘El Camí del Bosc’ consisteix en una agrupació de sepultures al cementiri de Roques Blanques que redefineix el model tradicional d’enterraments i incineracions, tot aplicant criteris respectuosos amb el medi ambient i integrant-lo dins del Parc Natural de Collserola.

Naturalea va col·laborar en el projecte i posteriorment en l’execució d’un entremat Krainer de 95m de llargada.

A l’enllaç disposes d’informació detallada del projecte i també d’aquesta tècnica de bioenginyeria del paisatge emprada.