(+34) 937 301 632 info@naturalea.eu
Estudi “Influència de l’EDAR en la capacitat autodepurativa de la riera de Cànoves i propostes de millora”
Una de les causes més comunes de la degradació de la qualitat de l’aigua en els ecosistemes fluvials són els efluents d’aigües residuals urbanes. En aquest treball realitzat per Marta Tobella juntament amb el Departament d’Ecologia de la Universitat de Barcelona, s’ha avaluat l’efecte d’una estació depuradora d’aigües residuals (EDAR) en la capacitat d’autodepuració i en la qualitat de la comunitat bentònica d’un tram situat aigües avall de l’EDAR i s’ha comparat amb un tram situat aigües amunt i un tram de referencia. També s’ha proposat l’ús de tècniques de bioenginyeria per a la restauració i millora de l’activitat biològica d’aquests ecosistemes.