(+34) 937 301 632 info@naturalea.eu

Seguim amb el Projecte de Renaixement social i ambiental del riu Ripoll

Seguim treballant en el Projecte de Renaixement social i ambiental del riu Ripoll, un estudi exhaustiu per al diagnòstic i la definició de les actuacions necessàries per assolir la millora de l’estat ecològic del riu Ripoll, que estem desenvolupant per iniciativa pròpia, amb la col•laboració d’estudiants del Màster d’Ecologia, Gestió i Restauració del Medi Natural de la UB i estudiants en pràctiques de Ciències Ambientals de la UAB.

Des de Naturalea desenvolupem aquesta iniciativa de manera voluntària amb l’esperança que administracions, associacions i col•lectius es puguin anar sumant al projecte.

Ja fa uns mesos vàrem presentar l’informe d’un primer document amb la descripció global del projecte i el document executiu del primer tram, i ara mostrem l’informe del segon tram amb el que s’ha pogut seguir avançant Ripoll avall.
Aquesta segona fase contempla el tram des del punt d’encreuament del riu Ripoll amb el Torrent Bo fins l’encreuament del mateix amb la riera de l’Ermengol, incloent tots els afluents.