(+34) 937 301 632 info@naturalea.eu

Naturalea ha organitzat el curs “River restoration and soil Bioengineering” en el marc del projecte europeu Hypotrain…

Curs organitzat per Naturalea amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès i la AEIP que va tenir lloc els passats dies 30, 31 de gener i 1 de febrer.
Naturalea forma part del projecte Hypotrain (Marie Curie EU project) amb el qual tenim un investigador que està fent el doctorat amb nosaltres, en concret amb el tema de la gestió d’escorrentius. El projecte està liderat per IGB (Leibniz Institute of Freshwater Ecology and Inland Fisheries) de Berlin.
La direcció científica del nostre projecte és a càrrec del Dr. Francesc Sabater de la Universitat de Barcelona i la Dra. Eugènia Martí del CEAB-CSIC. Naturalea es la única empresa que hi participa, la resta són centres de recerca i universitats de Suècia, Alemanya, Gran Bretanya i Suïssa.
Tots els projectes de recerca Marie Curie inclouen cursos de formació. Nosaltres hem impartit aquest, a Sant Cugat del Vallès, amb dos dies de teoria i un de pràctica.