(+34) 937 301 632 info@naturalea.eu

Inaugurada la plataforma experimental Urban River Lab · URL

El passat mes de desembre Naturalea va finalitzar la construcció de l’Urban River Lab (URL), un laboratori experimental a l’aire lliure dedicat a l’estudi de rius altament modificats per desenvolupar estratègies i tècniques innovadores per a la seva gestió, i a la investigació de l’eficàcia de les tècniques de bioenginyeria i l’ús dels macròfits en la restauració dels ecosistemes i la millora de les propietats d’auto-depuració de les interfícies aquàtiques.

Aquesta plataforma experimental recentment inaugurada ha estat una iniciativa portada a terme per membres del Centre d’Estudis Avançats de Blanes (CEAB-CSIC), del Departament d’Ecologia de la Universitat de Barcelona (UB), del Consorci per a la Defensa de la Conca del Riu Besós i de Naturalea, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Montornès del Vallès.