(+34) 937 301 632 info@naturalea.eu

Hem iniciat els treballs de la primera fase del projecte europeu de recerca INTERFACES

Naturalea contribueix a aquest projecte amb la investigació de l’eficàcia de les tècniques de bioenginyeria del sòl i l’ús dels macròfits en la restauració dels ecosistemes i la seva millora de les propietats d’auto-depuració de les interfícies aquàtiques.

Hem iniciat la primera fase del projecte que durarà fins al final de l’any i que analitzarà l’efecte dels helòfits en les propietats fisicoquímiques de les aigües estancades. Les dades s’obtindran a partir de 12 piscines especialment dissenyades pel projecte ubicades a l’URL amb un complex sistema de pressa de mostres de l’aigua i gasos. En concret es treballarà amb tres repliques de dos substrats diferents amb i sense plantes. Aquest projecte està co-dirigit per el Dr. Francesc Sabater (UB), la Dra. Eugenia Martí (CEAB-CSIC) i la Dra. Alba Argerich (Universitat d’Oregon, USA).